Skip to main content

Arrangementen

It Joo kan diverse arrangementen verzorgen.

Familiedag

In it Joo zijn verschillende zalen en mogelijkheden om jullie familiefeest tot een geweldige dag te maken! Op het buitenterrein is ruimte voor spelletjes of een springkussen voor de kinderen, terwijl de ouders op het terras zitten. Mocht het weer tegenzitten dan zijn er ook binnen mogelijkheden voor activiteiten voor de kinderen, terwijl de volwassenen kunnen ontspannen met een hapje en drankje.

In overleg is er keuze uit verschillende soorten catering, zoals een koffietafel, borrelhapjes of een buffet. Ook biedt It Joo een ruim assortiment aan dranken; limonade voor de kinderen en een advocaatje en jonge jenever voor pake en beppe.

 

Huwelijksjubileum, bedrijfsfeest of verjaardag vieren?

In It Joo zijn diverse ruimtes beschikbaar voor een succesvol feest. In het gehele gebouw zit een uitstekende muziekinstallatie waar jullie eigen muziek kan worden gespeeld. Liever een live band? In een aantal zalen is hier voldoende ruimte voor.

Ook voor kinderenfeestjes zijn er veel opties. Denk aan een springkussen buiten, of spelletjes in de sporthal. Of huur onze Tottepoel zaal in de nok van It Joo, voor een disco, verkleedfeestje of spelletjes middag. Tussendoor krijgen de kinderen een patatje mayo en als afsluiting een ijsje.

 

Bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Voor een trouwfeest is It Joo een perfecte locatie. De zalen Tsjerkemar en Houtmar kunnen gecombineerd worden tot een grote zaal van 150 m2. Er is voldoende ruimte en een podium beschikbaar voor een band of DJ. Het aankleden van de zaal en de decoratie hebben jullie helemaal zelf in de hand. Hebben jullie een thema in gedachten? Leef je uit met kleuren en versiering. Gebak en ook de hapjes tijdens het feest kunnen uiteraard georganiseerd worden door It Joo. Vraag naar de mogelijkheden van onze catering en buffetten aan Johan.

Details

tot 250 gasten
Toegankelijk voor mindervaliden
6 Zalen

Locatie

Adres

Multifunctioneel Centrum It Joo
Joodyk 2
8614 JK OUDEGA (SWF)

Beheerder

Faciliteiten

Keuken

Kindvriendelijk

WiFi

Koffie/thee

Goed geventileerde ruimte

Presentatiemogelijkheden

Workshop-/cursusruimte

Sportfaciliteiten

Gratis parkeren

BBQ

Huisdieren zijn welkom

Toegankelijk voor minder validen

Niet roken

Buffetten en catering

Je kan het feest zo uitgebreid maken als jij dat voor je ziet; een knalfeest met hapjes of een buffet.  It Joo kan verschillende catering aanbieden, neem gerust contact op met Johan voor meer informatie. Hieronder een greep uit de verschillende mogelijkheden.

Naast een heerlijke lunch of een koffietafel, zijn er diverse soorten buffetten mogelijk. Er is onder andere keuze uit een Hollands stamppot buffet, een Italiaanse - of Chinees buffet. Of heeft u liever een geheel verzorgde BBQ op ons terras ?  Voor meer informatie vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, zodat wij voor u een passende aanbieding kunnen maken.